Experten met kennis en ervaring

AVENTUS is de specialist voor kwalitatief vastgoed. We zijn gedreven professionals met een juridische achtergrond en een liefde voor architectuur. Ons team bestaat uit immo experten met de nodige kennis en ervaring om uw woning vlot te verkopen. Daarom zijn we de perfecte partner voor uw vastgoedplannen.

We gaan altijd voor mooie panden met een eigen verhaal. Daarbij staan kwaliteit en een persoonlijke aanpak centraal. Het vastgoed in onze portefeuille kiezen we zorgvuldig: Het zijn panden met uitstraling en een opvallende persoonlijkheid of een bijzonder karakter.

Na een eerste kennismaking maken we u gratis een realistische schatting. Op basis van objectieve criteria berekenen we de marktwaarde van uw vastgoed. Zo heeft u meteen een duidelijk beeld van de verkoopsprijs.

Bij AVENTUS kunt u rekenen op transparantie en discretie. Wederzijds vertrouwen begint altijd met respect voor kopers en verkopers. Uw makelaar begeleidt u doorheen het hele proces, zodat u uw woning zonder zorgen verkoopt.

Buitengewoon in aanbod, aanpak en opvolging

Met onze persoonlijke aanpak zorgen we dat alles efficiënt en correct verloopt, voor, tijdens en na de verkoop. We combineren onze uitmuntende dossierkennis met een sterk netwerk en een duidelijke communicatie.

Met onze ervaring weten we perfect hoe we uw pand het best presenteren. We zetten uw woning efficiënt in de markt met een uitgekiende marketingstrategie. Daarna zorgen we voor de nodige promotie via het gepaste kanaal. Onze huisfotograaf voorziet mooie beelden, zodat we snel de juiste kopers voor uw pand aantrekken.

Liever een stille verkoop? Of werkt u graag met een prijs op aanvraag? We hebben een uitgebreid netwerk van kandidaat-kopers en investeerders. We toetsen uw woning discreet bij hen af, om zo de kans op een snelle en discrete verkoop te vergroten. Elke situatie is anders en we zoeken altijd naar de gepaste oplossing voor uw specifieke woning.

GRATIS SCHATTING

Na een eerste kennismaking bepalen we gratis en vrijblijvend de waarde van uw woning. Op basis van objectieve criteria maken we een professionele schatting.

Het is belangrijk meteen een correcte, marktconforme prijs voor uw woning te berekenen. Zo vermijden we een latere prijscorrectie.

VASTGOED EXPERT

We zijn een betrouwbare partner voor al uw vastgoedprojecten. Met onze jarenlange ervaring en expertise helpen we u bij elke stap van de verkoop.

AVENTUS heeft de nodige kennis in huis om uw woning snel en zorgeloos te verkopen.

BEGELEIDING A TOT Z

Bij de verkoop van uw vastgoed komt heel wat kijken. U kunt voor de hele afhandeling op ons rekenen.

Met onze expertise helpen we u vlot door het hele proces. Zo verkoopt u uw woning snel en zonder zorgen. We zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

JURIDISCHE AFHANDELING

Dankzij onze grondige dossierkennis, gidsen we u probleemloos door het complexe verkoopproces. U krijgt een periodiek rapport met een stand van zaken en feedback van kandidaat-kopers. Voor elke samenwerking sluiten we een duidelijke overeenkomst af zonder kleine lettertjes. U kunt ons vertrouwen.

WEDERVERKOOP

Wilt u uw huis of appartement graag opnieuw verkopen? Met onze expertise en ons netwerk zijn we natuurlijk de perfecte partner om uw woning efficiënt in the picture te zetten.

We zorgen voor een correcte en fiscaal optimale wederverkoop. Zo behaalt u een maximaal rendement met uw investering.

BOUWGRONDEN

Bent u op zoek naar een bouwgrond of wilt u er een verkopen? Laat het ons weten.

We kennen de markt als geen ander en bekijken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Verhuur

Zoekt u opportuniteiten om te investeren in immobiliën? Via AVENTUS koopt u vastgoed met een plus.

We hebben een uitstekend netwerk en kennen de markt bijzonder goed. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies en interessante opportuniteiten.

Daarnaast zorgen we voor de verhuur of het rentmeesterschap. Zo behaalt u een mooi rendement zonder kopzorgen.

NIEUWBOUW

Hebt u interesse in een nieuwbouwproject? Of heeft u een projectgrond en zoekt u een betrouwbare partner voor de ontwikkeling? Twijfel niet ons te contacteren.

CONTACTEER ONS

Glaudis, buitengewoon kwalitief wonen

AVENTUS werkt nauw samen met GLAUDIS, een gevestigde waarde in hoogwaardig vastgoed. GLAUDIS staat bekend om zijn uitzonderlijk wooncomfort met unieke kwaliteitsnormen.

www.glaudis.be